Bromsten Gula villan

Två barn och en förskolepedagog målar tillsammans

Välkommen till Gula villan!


SPIRA Gula villan har tre avdelningar - Vatten, Solen och Regnbågen.


Gula villan är rymlig och hemtrevlig i tre plan med en stor och lekvänlig gård. Förskolan ligger i ett lugnt och mysigt villaområde. Som granne har vi Bromstensskolan och Ellen Keys grundskola. Vi har närhet till många lokala parker och bussen stannar strax utanför vilket gör det enkelt att ta sig till olika kulturaktiviteter.


Vår profil är Reggio Emilia inspirerad. Vi arbetar projektinriktat utifrån barnens intresse. Detta möjliggörs genom att vi är organiserade i små grupper där barnen får möjlighet att fördjupa sig i sitt utforskande. Projekten skapas bland annat utifrån ett lyssnande där pedagogerna är aktiva medforskare. Lusten att lära baseras på en nyfikenhet där vi pedagoger är med och upptäcker. Barnen får då tillfälle att utforska och lära med alla sinnen. Miljö och material utvecklas och anpassas utifrån barnens intressen och behov.

Bildgalleri

En inblick i våra barns vardag


På SPIRA Förskolor är en dag aldrig en annan lik. Hos oss varvar vi inne- och uteaktiviteter med lek och skoj och strukturerad pedagogik. Kring alla våra förskolor har vi närhet till både skog och natur likväl som kommunikationer till stadens kulturutbud. Här ser du en inblick i hur varierad en dag hos oss kan vara!


För dig vars barn går hos oss kan du följa ditt barns vardag via Förskoleappen! Den finns att ladda ner via App Store, Google Play eller som webinloggning.


VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

AVDELNINGAR

VATTEN

072-856 05 64

vatten(at)spiraforskolor.se

 

SOLEN

073-917 08 58

solen(at)spiraforskolor.se


REGNBÅGEN

072-856 05 63

regnbagen(at)spiraforskolor.se


ADRESS

Duvbovägen 75

163 43 Spånga

LEDNING OCH STÖD

För att komma i kontakt med ledning och stödfunktioner vänligen se fliken KONTAKT.


REKTOR

Adrienn Demeter

073-661 27 77

adrienn(at)spiraforskolor.se


PLATSCHEF

Sarah Berggren

072-856 05 62

sarah(at)spiraforskolor.se