Brommaplan

Tre barn och en förskolepedagog leker utomhus

Välkommen till Brommaplan!


På förskolan i Bromma har vi två egna gårdar och alldeles runt knuten en stor skogsdunge. Vi ligger dessutom ett stenkast från knutpunken Brommaplan vilket underlättar både för oss när vi vill ut på äventyr samt för föräldrar som med lätthet kan lämna och hämta. Läget gör att vi har ett stort upptagningsområde.


Vår profil är Reggio Emilia inspirerad. Vi arbetar projektinriktat utifrån barnens intresse. Detta möjliggörs genom att vi är organiserade i små grupper där barnen får möjlighet att fördjupa sig i sitt utforskande. Projekten skapas bland annat utifrån ett lyssnande där pedagogerna är aktiva medforskare. Lusten att lära baseras på en nyfikenhet där vi pedagoger är med och upptäcker. Barnen får då tillfälle att utforska och lära med alla sinnen. Miljö och material utvecklas och anpassas utifrån barnens intressen och behov.

Bildgalleri

En inblick i våra barns vardag


På SPIRA Förskolor är en dag aldrig en annan lik. Hos oss varvar vi inne- och uteaktiviteter med lek och skoj och strukturerad pedagogik. Kring alla våra förskolor har vi närhet till både skog och natur likväl som kommunikationer till stadens kulturutbud. Här ser du en inblick i hur varierad en dag hos oss kan vara!


För dig vars barn går hos oss kan du följa ditt barns vardag via Förskoleappen! Den finns att ladda ner via App Store, Google Play eller som webinloggning.


Logotyp Förskoleappen

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?

AVDELNINGAR

FJÄRILEN

072-014 37 66

fjarilen(at)spiraforskolor.se

 

SKOGSMÖSSEN

072-856 05 61

skogsmossen(at)spiraforskolor.se


TROLLSLÄNDAN

073-917 02 19

trollslandan(at)spiraforskolor.se


FRÖET

072-856 05 60

froet(at)spiraforskolor.se


ADRESS

Tunnlandsvägen 91A

168 36 Bromma


LEDNING OCH STÖD

För att komma i kontakt med ledning och stödfunktioner vänligen se fliken KONTAKT


REKTOR

Adrienn Demeter

073-661 27 77

adrienn(at)spiraforskolor.se


PLATSCHEF

Sarah Berggren

072-856 05 62

sarah(at)spiraforskolor.se