"Vi har varit och är fantastiskt nöjda med SPIRA. Våra barn har utvecklats och vuxit som människor tack vare ett imponerade engagemang, genuint intresse av barnen, och förmåga att få saker att hända. Spontana utflykter blandas med välplanerade projekt och roliga temadagar, och det dagliga arbetet verkar genomsyras av ordning, struktur och humor."

"Det märks att barnen trivs på SPIRA och som vårdnadshavare känner jag mig alltid trygg med att lämna mina barn på förskolan. Ett stort plus för den mysiga miljön såväl inomhus som utomhus."

"Att mina barn känner samma trygghet hos alla pedagoger på SPIRA är ett bevis på ett arbetslag där alla jobbar tillsammans och att man funderar tillsammans kring barnen och behoven de har för att kunna utvecklas

Engagerade, motiverade och duktiga pedagoger som bjuder på sig själva. Den tryggheten jag känner med SPIRA är anledningen till att mina barn går och har gått kvar där även om vi bor lite långt bort."

"Utan att överdriva och låta för klyschig så måste jag erkänna att SPIRA är helt fantastisk!

Proffsiga pedagoger som både ser och hör barnen. SPIRA är en förskola där barnen hela tiden utvecklas och utmanas genom lekfull pedagogik. Mina barn älskar att gå till förskolan och jag ser tydligt hur dom växer av att vara där."